Thursday, December 11, 2014

9 en 10 december 2014

De laatste twee dagen van onze reis. Dinsdag de 9e reden we op ons gemak van Tucson naar Havasu, Cattail Cove State Park, via route 10 en 95. We kwamen langs het plekje waar we een paar jaar geleden stenen hebben gezocht - een paar stukjes versteend hout gevonden en nog zo het een en ander - en het was leuk om de herinneringen weer op te halen. Toen we eenmaal aan waren gekomen, gauw opgezet, en lekker buiten gezeten in onze hemdsmouwen! Al snel kwam de collega met vrouw ons ophalen en we kregen een rondrit door Havasu City, inclusief een bezoek aan een hoedenwinkel (ja, we hebben nu allebei een nieuwe hoed) en een biertje/ijsthee bij een barretje aan het meer. Toen hebben we de zonsondergang achter de bergen in het westen bewonderd vanuit hun huis en thai eten gehaald. Uitstekende dag!
Woensdagmorgen prettig vroeg weer op weg, nog even diesel gekocht voor we Arizona uit waren, want dat is zooo veel duurder in Californie, via Palmdale gereden (achter de bergen om die ten oosten van Los Angeles liggen), en we waren tegen 1 uur op het kampeerterrein in Santa Clarita. Een plekje toegewezen gekregen , minimaal opgezet, hup in de auto, en de stad in naar Deirdre en de kinders en Jeff. Hoera! We zijn er!

Helaas hadden we niet van te voren geboekt, het is daar nooit erg druk, maar deze winter blijkbaar wel. Dus vandaag (donderdag) verhuizen we naar een ander plekje, waar we tot eind januari kunnen blijven, zodra die mensen vertrokken zijn en Henk terug is van de zaak. Het plekje is nogal dicht langs de weg, maar we mogen niet klagen...

Nu we in een erg droog gebied zijn, weten we dat we blij moeten zijn met het weerbericht van een paar dagen regen. In ieder geval is het niet sneeuw... Boffen toch!

En dan gaat nu het blog weer dicht, tot lente 2015. Dag!

No comments:

Post a Comment